Boligrenovering med udsigt over søerne

Når du skal renovere din bolig er der mange ting, du skal tænke på. Blandt andet er dit område med til at diktere hvilke løsninger, du bør vælge.

En renoveringsopgave på et sommerhus i Jørsby på Mors, kastede en ny opgave af sig i villakvarter i Silkeborg. Chris Hansen fra Silkeborg nyder sine ferier på Mors, hvor han har et sommerhus i Jørsby. Her var han så glad for det arbejde MTS havde foretaget for ham, at han spurgte tømrermester Kurt Justesen, om MTS ikke også kunne slå et smut forbi Silkeborg og udføre en boligrenovering for ham der. Det kunne sagtens lade sig gøre, da MTS gerne kører efter opgaven.

Tillid banede vejen

Kurt fortæller, at Chris Hansen i høj grad stolede på, at MTS havde kompetencerne til at kunne vælge de rigtige løsninger til opgaven.

– Ved en sådan opgave er det vigtigt, at boligen holder værdien og niveauet i forhold til naboerne. Det vil sige, at vi skal vælge kvalitetsløsninger, der lever op til de forventninger der er for et hus ved søerne i Silkeborg, fortæller Kurt Justesen.

Gavlene skulle være vedligeholdelsesfri og her var en zink-gavl en helt rigtig løsning. Zinken patineres smukt over tid, men signalerer også “hus ved søen” på en måde, som billigere vedligeholdelsesfri løsninger ikke gør.

Tag og isolering

Boligrenoveringen omfattede gavl, udhæng, tagrender og tag. Zink blev det gennemgående materiale til gavle og udhæng. Til taget blev der valgt matglaserede sorte tegl. De matglaserede tegl har et eksklusivt udseende, men har ikke den stærke potentielt generende refleksion over for naboer. De valgte løsninger, passer smukt til Chris Hansens traditionelle danske rødstens-villa.

Kurt fortæller, at selvom en opgaverne ligger langt fra Mors, som i dette tilfælde, så kan MTS stadig tilbyde konkurrencedygtige priser på opgaver til private.

kurt

Kurt Justesen
Tømrermester.

quote-1

Vi har konkurrence-
dygtige priser over
hele landet

Diskret luksus

For husejer Chris Hansen har det været vigtigt, at renoveringsprojektet havde den højeste kvalitet, uden at det skulle virke prangende.

– Zink er et materiale, der giver huset et naturligt præg, samtidigt med at det ældes med ynde. Derfor valgte vi det til vores gavle, fortæller Chris.

Chris fortæller, at han mødte MTS på Mors, hvor han har et fritidshus. Her lavede MTS også gavle og et stort dørparti, der sikrede en smuk udsigt over Limfjorden. Erfaringer fra dette projekt gjorde, at Chris overhovedet ingen skrupler havde med at hyre et firma fra Mors til hans opgave i Silkeborg.

– MTS har sans for kvalitet, og de håndværkere, der gik hos mig kunne virkeligt deres håndværk, afslutter Chris.

 

Også til dig, der ikke er fra Mors

Hos MTS er vi hele tiden ajourført og på forkant med kravene til nyt og eksisterende byggeri. Ønsker du en solid samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tag kontakt til os. Vi giver gerne en konkurrencedygtig pris på dit projekt – også selvom vi skal køre for at udføre det.

MTS står altid klar til en uforpligtende snak med dig om dit projekt. Uanset om det er stort eller lille.

Ring til os på 97 72 35 66
hver dag fra 7 til 16.

 

 

Kontakt os