Klosterparken

Klosterparken er Nykøbing Mors’ nye og mest attraktive byggegrunde, hvor nye boligejere får udsigt over Limfjorden i parkagtige omgivelser – kun fem minutters gang fra byens centrum.

På den gamle slagterigrund lige ned til fjorden, står et smukt topmoderne dobbelthus. Huset har store glasfronter, så ejerne hele dagen kan få glæde af den smukke udsigt ud over Limfjorden. Klosterparken er struktureret i rækker, hvor første række ligger lige ned til vandet. Dobbelthuset ligger i 2. række og i 4. række har MTS opført 8 traditionelle rækkehuse med murede facader og beton-indervægge.

Dobbelthuset er moderne i sit udtryk. Pudset og opbygget som en kube, hvilket sikrer et lavere energiforbrug takket være et stærkt reduceret facadeareal.

Indvendigt har huset smukke trægulve og hvide Troldtekt-lofter. Med de store facadevinduer giver det et smukt lys i rummene, samtidigt med at loftsbeklædningen sikrer en optimal akustik. Det gør huset skønt at leve i.

Elementbyggeri sikrer kvalitet og hastighed

Når medejer af MTS Max Mikkelsen skal nævne én ting, der gjorde byggeriet af dobbelthuset i 2. række interessant, så kommer svaret med det samme.

– At vi valgte at bygge elementerne på vores store værksted, sikrede at byggeriet gik usædvanligt hurtigt. Det tog blot 4 dage at rejse og lukke de over 350 m2, forklarer Max.

I det hele taget optimerer elementbyggeriet processen, da MTS derved fik mulighed for at udføre flere byggeopgaver parallelt. Mens fundamentet blev lagt, lavede MTS elementerne på værkstedet. Det betød, at så snart betonen i fundamentet var tørt, blev de nu færdige elementer rejst.

Ud over hastighed giver det flere fordele at bygge de forskellige elementer på værkstedet. I de kontrollerede omgivelser, bliver det langt mere effektivt at sikre kvaliteten af byggeriet. Når elementerne kommer frem er de knastørre. Så indespærret fugt i byggeriet, samtidigt med at logistikken på pladsen gøres mere effektiv.

max

Max Bransholm Mikkelsen
Medejer.

quote-1

Det tog blot 4 dage
at rejse og lukke
de over 350 kvm.

MTS med fra første streg

Klosterparken ligger MTS meget nært og vi har været med helt fra projektet blev udtænkt. De to huse i 2. række er oprindeligt bygget som demo-huse, hvor MTS kan vise potentielle kunder, hvor fantastisk en beliggenhed husene har. Samtidigt synes vi det har været med til at give projektet et løft, da det på den måde blev skudt igang for alvor.

Direktør for Klosterparken Henning Christensen fortæller, at han er overordentligt tilfreds med samarbejdet med MTS.

– Der har været et virkeligt godt samarbejde med MTS og vi har bestemt noteret os, at MTS bygger huse i god kvalitet og overholder tidsfristerne sat i projektet, slår direktør Henning Christensen fast.

Med byggeriet i Klosterparken har MTS opført et moderne boligbyggeri på en af Mors’ mest attraktive lokaliteter.

 

MTS har erfaring med projektering

Med MTS får du en samarbejdspartner der har rig erfaring med projektering og nybyggeri. Vi kender alle udfordringer med moderne byggeri, og er vant til at håndtere de stadigt øgede krav, som de nye bygningsreglementer hele tiden stiller.

MTS står altid klar til en uforpligtende snak med dig om dit projekt. Uanset om det er stort eller lille.

Ring til os på 97 72 35 66
hver dag fra 7 til 16.

 

 

Kontakt os