Missing Bell Brewpub – Engelsk flådestil til værtshus med eget øl

I 2004 åbnede en af Aalborgs mest interessant restauranter, der kombinerede restaurant, mikrobryggeri og pub, og var dermed med til at foregribe den enorme renæssance de små bryggerier har fået i Danmark.

I 2013 ringede indehaver Claus Søgaard til MTS’ medejer Kurt Justesen og inviterede ham til Aalborg til en snak og et enkelt glas øl. Her blev opgaven lagt frem. Find et design til en ny pub, hvor der skal udskænkes hjemmebrygget kvalitetsøl.

Det var en udfordring, der gav hovedbrud. Kurt kontaktede en tidligere samarbejdspartner Ole Mark, der er indehaver af whisky- destilleriet, Brænderiet Limfjorden. Han påtog sig opgaven med at finde på et koncept. Der gik lidt tid, men en dag ringede telefonen.

– Ole stod i Brighton i det sydlige England og fortalte han havde fundet en kirke, hvor alt skulle ud. Så spørgsmålet var om jeg ville have kirkebænke, altertavle og det hele. Det ville jeg selvfølgelig, fortæller Kurt.

Faktisk fik de så meget med, at manglen på kirkeklokken var tydelig. Den manglende kirkeklokke gav pubben Missing Bell Brewpub sit usædvanlige navn.

Specialløsning og specialindretning

For MTS er det ikke unormalt at skulle tilpasse unikke løsninger til kunder, men det var dog usædvanligt at montere interiør fra en gammel engelsk kirke på et dansk værtshus. Opsætningen i Missing Bell Brewpub blev planlagt, så pubben fik et autentisk marine-look der bringer tankerne tilbage til en rigtig officersstue på et gammelt træskib. Gæsterne sidder på kirkebænke og salmetavlen viser dagens menu.

– Hastighed er meget vigtigt, når vi indretter en krostue. Så selvom der her var tale om en total unik løsning tog opgaven kun fire uger, forklarer Kurt.


Hos MTS er vi klar over, at større ombygninger kan medføre produktionsstop. Derfor tilrettelægger vi altid opgaverne, så de er til mindst mulig gene for kunderne.

kurt

Kurt Justesen
Tømrermester.

quote-1

Så selvom der her var
tale om en total unik
løsning tog opgaven kun fire uger

Missing Bell Brewpub er en succes

Indehaver Claus Søgaard er meget tilfreds med indretningen.

– Gæsterne bemærker det, og er glade og tilfredse. Det hjælper både på omsætningen og arbejdsglæden, fortæller Claus.

Gæsterne bestiller øllet ved alteret og nyder den efterfølgende siddende i kirkebænkene.

Unikke løsninger til din virksomhed

MTS har kompetencerne og samarbejdspartnerne der gør, at vi kan lave præcis den løsning du tænker på. Vi klarer alt fra en gammel engelske krostue til moderne støjdæmpet kontorbyggeri.

MTS står altid klar til en uforpligtende snak med dig om dit projekt. Uanset om det er stort eller lille.

Ring til os på 97 72 35 66
hver dag fra 7 til 16.

 

 

Kontakt os